• mk
  • mk
  • moby queen
  • mk
  • rondvaart
  • Tisset eigen foto Moby King Voorzaan Zaandam

Boottochten

rondvaart

Partycharter

feestcharter

Eten & Drinken

catering

Mobypartycruises voor uw bootfeest, partyboot, boottochten, rondvaarten en varende evenementen in regio Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Almere, Gooi- en Vechtstreek, Utrecht en IJsselmeer!

partyboot Moby KingVanaf de jaren 80 verzorgen wij MobyPartyCruises feesten en partijen aan boord van de partyschepen en salonboten "Moby Dick", "Moby Queen" en "Moby King".

Onze feestvaarten vinden plaats in een prachtig vaargebied met volop keuze!

Vanuit onze thuishaven Zaandam-Zuid te Noord-Holland (gratis parkeren) vaart u uit naar diverse interessante vaarroutes, zoals een rondvaart over De Zaan naar Alkmaar of een boottocht door de zeehavens van Amsterdam en over 't IJ. Ook rondvaren over 't Spaarne en over het Noordzeekanaal voor een minicruise naar IJmuiden , Beverwijk en Velsen liggen op de vaarroute vanaf de Voorzaan. De beroemde rivier de Vecht is via watergang Smal Weesp op maar 2 uur varen van Zaandam. Vanaf Weesp kun je stroomopwaarts over de rivier de Vecht een boottocht maken naar Fort Uitermeer, Nigtevecht, Nederhorst den Berg en Vreeland om bijvoorbeeld te draaien bij Loenen aan de Vecht om terug te varen naar Amsterdam en Zaandam. De Oranjesluizen liggen op ongeveer 3 kwartier varen van de basis aan de Voorzaan. Veel feestgangers vertrekken vanaf het Amsterdamse Centraal station aan de Ruyterkade om te gaan varen met de partyboot Moby Queen of partyboot Moby King op het Markermeer en IJmeer voor een rondje Pampus. Op het ruime vaarwater van het IJsselmeer heeft niemand last van wat muziek en dansen op het zomerse bovendek. Er zijn nog veel meer opstap-/feestlocaties in de regio mogelijk, zie hiervoor: Vaarroutes 

Voor een exclusieve vaartocht op partyschip Moby Queen of Moby King volgens uw vaartijden en (catering-)programma meer informatie bij feestcharters. Bij onze partyboot verhuur zijn al uw wensen bespreekbaar voor zowel grote als kleine gezelschappen!

Voor groepen heeft Tisset aantrekkelijke "All in" dagtochten samengesteld. Of het nu gaat om "Reisje langs de Vecht" of "Voor Pampus liggen",de combinatie van uitstekende cruisefaciliteiten (zelfs voor rolstoelen prima toegankelijk), ruime partyschepen met overdekte panoramasalons en grote zonnedekken, zalig vers eten voor een miniprijs en professionele medewerkers resulteert in een extra gezellige vaartocht.

Rondvaart op partyschip moby queen Feest aan boord van partyboot moby king