• mk
  • moby queen
  • mk
  • mk
  • Tisset eigen foto Moby King Voorzaan Zaandam
  • rondvaart

Uw eigen feestschip huren voor een miniprijs!

De variatie van onze Moby Vloot waarborgt een plezierige minicruise voor kleine en grote gezelschappen. U kunt al een privécharter voor uw gelegenheid boeken vanaf 2 vaaruren. Het in- en ontschepen van uw passagiers gaat niet ten koste van uw vaarprogramma; want zowel voor als na de minicruise stellen wij u gratis een half uur afgemeerd ter beschikking.

Vaarprijzen Moby Queen en Moby King voor privéverhuur varende feesten en partijen: 

Per vaaruur  € 275,00
Passagierstoeslag p.p.  € 2,75

Bij vertrek "leeg" vanuit thuishaven Zaandam voor varen naar andere opstaplocatie betalen wij de helft (-50%) mee.
Extra informatie: vaarprijzen zijn incl. BTW, bemanning, brandstof, P&I verzekeringen, milieuheffingen en schoonmaakkosten.

moby queen salon bruiloftsfeest

Van huwelijksfeest, bruiloftsfeest, receptie, vergadering, verjaardagsfeest, seniorendag tot partycuise als dj-boot, discoboot en special events, u zegt het maar, wij varen uit, dag en nacht! Op basis van bovenstaande tabel stellen wij eenvoudig het tarief van uw "eigen" boot vast. Ook zalenverhuur op en aan het water (afgemeerde feestlocatie) is te boeken, informeer gerust hiernaar.        

Wie vaart over de woelige baren krijgt trek, nietwaar?  Partyrederij Tisset staat bekend om de voortreffelijke kombuis aan boord van haar passagiersschepen. Een belangrijk onderdeel van alle gelegenheden is het eten en drinken, de catering.  Met heel veel zorg bereidt onze enthousiaste koksbrigade het gevarieerde çatering aanbod, onder het motto zalig vers eten voor een betaalbare prijs. Wilt u zelf food cateren aan boord? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Graag zijn wij bereid u te adviseren in het samenstellen van het gewenste cateringprogramma.    

Moby King Bar klaar voor ronde drankEn we nemen er nog één!  Onze drankprijzen zullen u verrassen. Het boeken van een feestboot mag volgens ons niet van de prijs van een een borreltje afhangen. Wilt u tijdens uw feestcharter of partycruise op de Moby partyvloot vrij drinken voor een vaste prijs? Ook dat kan! Gedurende uw Moby Party Cruise vanaf 2 uur varen kunt u voor € 13,50 p.p. vrij drinken alle dranken. Bij verlenging van de minicruise, kost elk extra uur vrij drinken € 5,50 p.p. De binnenlandse sortering "Hollandse" bar vrij drinken voor de 1e 2 uur varen kost € 11,50 p.p. en de verlenging € 4,00 p.p. per vaaruur.

rock roll danceparty moby kingWanneer u naast muziekbanden/cd's live-muziek wenst, kunnen wij u in contact brengen met gerenommeerde artiesten. Mps. Moby Queen beschikt over een vaste discotheek installatie waar gebruik van mag worden gemaakt. Daarnaast zijn aanvullende themafeesten bespreekbaar, voor een extra tintje op uw feest.zeemeermin in actie 2 website formaat

Wellicht spreken de kant en klare dagtocht-programma’s u aan. Moby dagtochten kunt u al boeken in groepsverband vanaf 40 passagiers tegen een aantrekkelijke  “All-in” prijs. Wel staan de vertrektijden en het programma vast. Eventuele aanvullingen op de catering in het dagtochtprogramma dienen direct bij boeking te worden besproken. Om de bezettingsgraad en logistiek kan het mogelijk zijn dat de rederij kleinere groepen bij een gelijk(tijdig) programma rondvaart op één (groter) schip.  

Wij zijn graag bereid u (gratis) advies te geven voor het maken van het door u gewenste programma en deze nader te specificeren!

Extra informatie: vaarprijzen zijn incl. BTW, bemanning, brandstof, P&I verzekeringen, milieuheffingen en schoonmaakkosten.

In de periode van 12-08-2020 t/m 16-08-2020 (Sail Amsterdam) zijn andere tarieven en programma’s van toepassing. Informatie op aanvraag.