• mk
  • moby queen
  • mk
  • Tisset eigen foto Moby King Voorzaan Zaandam
  • mk
  • rondvaart

Onze zeewaardige partyschepen kunnen overal als feestboot worden ingezet!

Partyboot Moby King en partyschip Moby Queen

De vloot van Party Rederij Tisset bestaat uit fraaie traditionele en origineel gelijnde Hollandse schepen, waarvan de kiel in de zestiger jaren op befaamde Nederlandse werven is gelegd. 
De schepen hebben een rijke historie op de Waddenzee tussen het vaste land en de eilanden Schiermonnikoog en Ameland.
Door de unieke rompvorm van de schepen zijn zij inzetbaar op ruim vaarwater zoals het Markermeer en IJsselmeer maar ook op rivieren zoals de Vecht.

Bijzonderheden

  • De schepen zijn verwarmd
  • De schepen hebben muziek- en omroepinstallatie aan boord
  • De schepen lenen zich voor de meest uitgebreide cateringmogelijkheden.

Partyboot Moby Queen

Samen met de Moby King vormt de Moby Queen het Moby echtpaar binnen de vloot van rederij Tisset. De Moby Queen lijkt ondanks zijn geringere formaat qua lijnenspel en bouw als twee druppels water op de Moby King. Mps. Moby Queen is ideaal voor de kleinere en middelgrote gezelschappen en wordt veel ingezet voor groepsdagtochten, familiefeesten, huwelijksfeesten, recepties, bruiloften, bedrijfsuitjes, opstaptochten en ookwel als dj boot, discoboot of themafeestboot. Mps. Moby Queen heeft 3 dekken. In de "buik" van ons partyschip, achter de patrijspoorten, bevindt zich een compleet uitgeruste kombuis, een extra buffetruime met bar en discotheek. welke meer dan regelmatig tot kinderspeelkwartier voor familie's of drive- in show wordt omgetoverd.

MQ

 

Lees meer

Partyboot Moby King

Het grootste partyschip, salonschip en evenementschip uit de Moby Vloot heeft de naam Moby King meegekregen. Mps. Moby King wordt veel ingezet voor groepsdagtochten, bedrijfsfeesten, evenementen, vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties, zalenverhuur voor drijvende expositie en als djboat of partyboat. Dit indrukwekkende en welhaast majestueuze schip is het vlaggenschip van de Moby Vloot. Mps. Moby King is 50 meter lang, 9 meter breed en met haar capaciteit van maximaal 600 passagiers (alle salons en buitendekken meegerekend) is het schip uitstekend te gebruiken voor de grotere groepen van meer dan 100 passagiers.

moby king t.h.v. zilverstrand

 

  

Lees meer